ÁSZF

 

A WEBÁRUHÁZUNK  ÁTALAKÍTÁS ALATT ÁLL, JELENLEG NEM ÜZEMEL!
 
Alkatrészekkel kapcsolatban, email-ben vegyen fel velünk a kapcsolatot a weboldalunkon keresztül! Köszönjük!

Telefonos ügyfélszolgálat ideje: Hétfő-péntek 10.00-16.00 óra között a következő telefonszámon: +36 70 536 3550

Az Általános Szerződési Feltételek, továbbiakban (ÁSZF), Magyar nyelven íródott, így a szerződés nyelve is Magyar.

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal. A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

1. Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) 2011. október 1. napjától lép hatályba és módosításig vagy visszavonásig érvényes.

2. Jelen ÁSZF a caffebelt.hu által forgalmazott termékeire terjed ki, akár online webáruházban, akár hagyományos vásárlás során kerül értékesítésre.

3. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett nettó (ill. bruttó) ár, a feltüntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek. Az árváltoztatás jogát fenntarjuk!

4. A web áruházban és bármely elfogadott értékesítés során mindenki vásárolhat, aki elfogadja jelen üzletszabályzatot és magára nézve azt kötelező jellegűnek veszi. A web áruházban történő vásárlás egyúttal az Általános Szerződési Feltételek elfogadását jelenti. A caffebelt.hu fenntartja a jogot, hogy ellenőrizze a vásárlás során megadott adatok valódiságát.

5. A weboldalon található információkat a caffebelt.hu rendszeresen frissíti, de tévedések, véletlen hibák, elírások előfordulásáért caffebelt.hu ezekért nem vállal felelősséget.  Vételár megfizetése nélkül nem vásárolható meg termék, sem szolgáltatás!

6. A web áruházban a vásárlás interneten keresztül történik. A caffebelt.hu web áruházban megjelenő ajánlatainak árai, szállítási határideje és szállítási lehetőségei tekintetében kötelezettség nélküliek bizonyos esetekben előzetes egyeztetést igényelnek. A megrendelést 48 órán belül törekszünk visszaigazolni a sales@caffebelt.hu email címről. A caffebelt.hu fenntartja a jogot, hogy a bruttó 20.000.- Ft-ot meghaladó megrendelés esetén a megrendelés teljesítését előre történő fizetéshez kösse. Az előleg összege ebben az esetben a teljes vételár 50%-a, amelyet előlegszámla kiállításával igazolunk.

7. A termékek mellett feltüntetett ár az adott termék egy egységére (kg, liter vagy darab, stb.) vonatkoztatott nettó (ill. bruttó) ára.

8. A hagyományos vásárlás telefon, e-mail vagy személyes megrendelés alapján történik. Az áru megrendelése akkor válik érvényessé, ha azt caffebelt.hu a megrendelés elfogadásával visszaigazolja és esetenkén az 50%-os előleg beérkezését visszaigazolja.

9. A megrendelt termékek árát a csomagküldő szolgálatnak vagy közvetlenül értékesítőnknek a csomag átvételekor készpénzben kell kiegyenlítenie a vevőnek. Szállítási költség az bruttó 1250.- Ft az ország egész területén. Az utánvét költsége az alap szállítási díjon túl plusz bruttó 1990.- Ft.

10. A kiszállítást megelőzően az info@caffebelt.hu e-mailben értesítést küld a vevőnek a kézbesítés várható időpontjáról. A vevő felelőssége gondoskodni arról, hogy a jelzett időszakban az áru átvételét biztosítsa. Amennyiben a szállítás időpontja nem megfelelő azt írásban jeleznie kell felénk. Ellenkező esetben nem garantáljuk a megrendeléskor megjelölt árakat.

11. A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomag(ok) sértetlenségét ellenőrizni. Amennyiben szállítólevéllel láttuk el a küldeményt azt aláírni és átadni azt a logisztikai cég, vagy a caffebelt.hu képviselőjének. Átvétel és fizetés után azonnal ellenőrizze a csomag tartalmát egyezik e a számlán szereplő tételekkel, illetve a megrendelt termékekkel. (A csomag átvétele a futártól az alábbiak szerint működik: át kell venni és ki kell fizetni, tartalmát ezután lehet ellenőrizni.) Amennyiben a csomag tartalmában eltérést észlel, kérjük aznap jelezze ügyfélszolgálatunknak telefonon (+36 70 536 3550 mobil telefonszámon) vagy e-mailban a sales@caffebelt.hu elérhetőség valamelyikén. A visszaszállításról a caffebelt.hu vagy logisztikai partnere gondoskodik. A visszaszállítás költsége egyedi megállapodás kérdése. Hibás szállítás esetén a visszaszállítás és újraszállítás költsége a caffebelt.hu -t terheli.

12. Utólagos, 24 órán túli reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

13. A web shopunkban való rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van az interneten való rendelés menetével.

14. A vásárlást a caffebelt.hu csak abban az esetben tudja elfogadottnak tekinteni, ha a vásárló a rendeléshez szükséges adatokat maradéktalanul megadja. Ennek elmulasztásából eredő károkért, téves adatközlésért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a caffebelt.hu nem vállal felelősséget.

15. caffebelt.hu a vevők által rendelkezésére bocsátott és zárt adatbázisában nyilvántartott vevői adatokat bizalmasan kezeli, és azt harmadik személynek a vevő írásos hozzájárulása nélkül nem adhatja ki.

16. A17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól az átvételtől számított 14 munkanapon belül. A sértetlen (külső sérelmi nyomoktól, használattól mentes, bontatlan eredeti csomagolásban) terméket a számlával , saját költségén küldje vissza a caffebelt.hu üzemeltetőjének a Ladányi-Nagy Kft. fióktelephely címére (1038 Budapest, Nánási út 8.), és 14 napon belül visszatérítjük Önnek a visszaküldött termék(ek) vételárát. A visszatérítés nem érvényes a szállítási költségre. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk. A termék visszaküldése elött, minden esetben vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot!
Nem gyakorolhatja az elállási jogot élelmiszer tartalmú termékek esetében, ha a csomagolást felbontotta. Ha a kiszállítás ingyenesen történt, a megrendelőnek meg kell térítenie a szállítás költségét is, amit kedvezményként a caffebelt.hu elengedett a házhoz szállításkor - jelenleg a szállítási ártáblázat alapján számolandó.
Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és nem tudja hiánytalan csomagolásban, gyűrődés-, karc- és sérülésmentesen cégünk részére visszajuttatni, nem vállaljuk a termék visszavásárlását. Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt cégünk díjmentesen kicseréli. Műszaki termékek esetében erre az átvételtől számított 8 napon belül van lehetőség, ezt követően a garanciális szervizhez kell fordulni.

Minőségi kifogások közlésének határideje és módja: átvételtől számított 3 munkanap. Módja írásban, postai tértivevényes levélben caffebelt.hu  postacímére a 6722 Szeged, Bólyai János u. 14-16.

Minőségi kifogások esetén a KERMI Kft. szakvéleményét a felek elfogadják. A szakvélemény beszerzésének a költségeit az a fél köteles előlegezni, aki a kifogást előterjeszti, és az a fél viseli, aki alaptalanul hivatkozott minőségi problémára. Amennyiben a minőségi kifogás alapos, a szakvélemény költségeit a caffebelt.hu viseli.

17. Esetleges jogvita esetén a jogvita elbírálásra a Csongrád Megyei Bíróság (6720 Szeged, Széchenyi tér 4.) kizárólagos illetékességét.

18. A webshopban történő vásárlás kizárólag regisztráció megléte mellett lehetséges.

19. A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 17 óráig. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.
Ügyfélszolgálatunk minden esetben elektronikus úton (e-mail)  visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelését. Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 7 munkanapon belül. Esetenként ez eltérő lehet, amelyről a vevőt előzőleg telefonon tájékoztatjuk. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt. Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére.

20. Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan az utánvét fizetés esetén:Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

21. Termékekre gyártótól függően 12, illetve 24 hónap garanciát vállalunk. Termék meghibásodása esetén a készülékhez mellékelt garancia levélen megjelölt címen és telefonszámon kaphat bővebb felvilágosítást a teendőkről, továbbá elérhetőségeink valamelyikén. A termékek garanciális szervizpontjára történő eljuttatásának költsége a vásárlót terheli. A meghibásodott készüléket közvetlenül webáruházunk szervizpontjára is visszaküldheti a 1038 Budapest, Nánási út 8. címre. A termék visszaküldését megelőzően a vevő köteles felvenni ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot! Portósan küldött csomagokat nem vesz át átvevőpontunk, azt minden esetben visszaküldi a feladónak!

22. Elállási jog gyakorlásának menete: Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon.

Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzését. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! Igény szerint cégünkkel szerződésben álló futárszolgálatot értesíthetjük csomagfeladási szándékáról, annak díját a csomag feladásakor a futárnak kell megfizetni. A caffebelt.hu élhet azon jogával, hogy a visszaküldött termék feladását igazoló dokumantáció másolatát előre bekérje a vevőtől, amely megküldését emailen keresztül is kérheti.

Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli!

A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videófelvétel formájában rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség. (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt) A termék visszaérkezését követő 14 napon belül a Vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát. (egyeztetés alapján postai úton történő visszajuttatás is lehetséges!)

 

A jelen ÁSZF-ben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, valamint az elektronikus kereskedelemre és a távollevők közötti szerződéskötésre vonatkozó jogszabályok az irányadók.

 

A webshop használata, rendelés menete:

A webshopban a vásárlás meglehetősen egyszerű, hiszen a kategóriák menü alatt található alkategóriákon át eljuthatunk bármelyik termékhez. A megvásárolni kívánt termékkiválasztása után a vásárlás technikai menete a következő:

1. A megvásárolni kívánt terméket helyezze a kosárba

2. A mennyiben szeretne további terméket kosárba helyezni, válassza ki a fent említett kategóriák alkategóriák menüből a következő terméket és ezt megismételve a továbbiakat is.. Ha nem szeretne további terméket vásárolni, ellenőrizze a megvásárolni kívánt termék darabszámát.

A „törlés” gombra kattintva törölheti a kosár tartalmát.

Mennyiség megadását követően automatikusan frissül a kosár tartalma, ha ez nem történne meg válassza a „frissítés” gombot az adott termék mellett, amelynek a mennyiségi mutatója nem módosult automatikusan. Miután már valósnak ítéli a kosár tartalmát a következőképpen kell folytatni a vásárlást.

3.  A kassza gomb megnyomásával a „kézbesítési információk” oldalra jut, ahol a szállítási címet a szállítási módot tudja jóvá hagyni. Itt a vásárlással kapcsolatos észrevételeit is közölheti a szövegmező kitöltése révén. Továbblépni a „folytatás” gombra kattintva lehetséges.

4. A fizetési mód kiválasztása után (a kívánt opció melletti jelölő körre kattintva) a rendszer felhívja a figyelmét a vásárlási feltételek (ÁSZF) részletes és figyelmes elolvasására  majd, ha azt elkívánjuk fogadni (pontos értelmezés után), akkor az egyetértek jelölő kört bejelölve már lehetőségünk lesz a feljövő „folytatás” gombra kattintva tovább haladni a vásárlás folyamatában.

5. A „megerősítés” oldalra jutva, összességében láthatjuk a szállítási és fizetési információkat, amelyet egy újabb ellenőrzés után a „megrendelés megerősítése” gombbal tudjuk véglegesíteni

6. E-mail-ben a megrendelés elküldését követően visszaigazolást kap, amennyiben ez nem érkezik meg, kérjük kedves vásárlóinkat, hogy a  hibáról értesítsék haladéktalanul az ügyfélszolgálatunkat és azt pótoljuk azonnal.

8. A beérkezett megrendelését telefonon minden esetben visszaigazoljuk, illetve egyeztetjük az adatokat!

Bármely felmerülő kérdés esetéen keresse ügyfélszolgálatunkat, készséggel állunk rendelkezésére!

A WEBÁRUHÁZUNK  ÁTALAKÍTÁS ALATT ÁLL, JELENLEG NEM ÜZEMEL!
 
Alkatrészekkel kapcsolatban, email-ben vegyen fel velünk a kapcsolatot a weboldalunkon keresztül! Köszönjük!
Folytatás
Hívj most a Skype-on
Hívj most a Skype-on
GYÁRTÓK