Gyártók

ARCAFFÉ

Az Arcaffé Toszkánában, Livorno városában jött létre. 1895-ben kezdte a kávépörkölést a Meschini család és további 4 generáción keresztül őrizte a kiváló pörkölésnek és a kávébabkeverés művészetének titkát. 1926-ban Francesco Meschini készített egy különleges kávékeveréket a neves Roma kávézónak, amely Livorno főterén volt.

1945-ben, nem sokkal a II. Világháború vége után megalapították az ARCAF vállalatot (neve ezekből a szavakból tevődött össze: Aziende Riunite Coloniali Alimentari ed AFfini). Azonban a livornói emberek nehezen tudták kiejteni ezt a nevet, ezért az ARCAF –ot ARCAFFE-nak hívták. Végül, 1947-ben a tulajdonosok elhatározták, hogy átnevezik a cégüket ARCAFFE-ra.

Livorno 80%-a a II. Világháboró során elpusztult, többek között a Roma kávézó is. A vállalat elhatározta, hogy a legjobb keveréküket a kávézó után Roma kávékeveréknek fogják hívni.

1949-ben megalkottak még egy különleges keveréket, a Mokacrema-t és a minőségpolitikájukat, melyet az ARCAFFE azóta is felügyel és betart.

1996-ban az vállalat megalapította a CSC-t (Certified Special Coffes - Hitelesített Speciális Kávék), a konzorcium a cég által használt kávék minőségét ellenőrzi.

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/HvoO3Mf7MC8?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

 

 

ASCASO

Jesus Ascaso 1962-ben alapította vállalatát, amely kávégépek és alkatrészeik tervezésére, gyártására és forgalomba hozatalára szakosodott.

1990-ben az Ascaso betört a nemzetközi piacokra és új területeket hódított meg.

1997.ben José Luis Ascaso elkezdett azon az ötletén dolgozni, hogy espresso kávégépek sorát tervezze és készítse el.

7 évvel később a gyártó üzemeket megnövelték, a kávégép részleghez 4 különböző típusú kávégép és 1 kávédaráló gyártása tartozott. A cég ezeket több mint 50 országban árulta.

Napjainkban Jesus Ascaso, a cég alapítója 6 hónapot dolgozik a gyárban, a másik 6 hónapban pedig a városban él és gondozza a kertjét, már több mint 50 éve.

Az Ascaso gyárat 3 részleg alkotja:

1.      Alkatrészek.

HORECA gépek alkatrészei

8 részleg: Kávégépek, Darálók, Mosók, Hűtők, Gáz, Árusító részek, Kisgépek

2.      Espresso Coffee machines.

Kávégépek, Kávé darálók

3.      HORECA.

Horeca gépek. Kizárólag a spanyol piacra gyárt.

 

KRUPS

A KRUPS vezető világmárka a presszógépek gyártása terén. Jelentősek továbbá azon termékei melyek az étel- és italkészítést könnyítik meg.

 

1846-ban alapították a céget egy vasgyárban. Josua Kortz a gyár tukajdonosa és néhány barátja, köztük unokaöccse, Robert Krups is. Az ő fia, szintén Robert alakította át a gyárat egy ipari vállalattá.

1866-ban Robert Krups és négy gyermeke alakította át a vállalatot egy híres gyárrá, mely a termékeit Hollandiába és Svájcba szállította.

Az 1900-as években a Krups vállalat hamar Németország egyik vezető gyárává vált és a Krups gépek esetében a legfőbb feladat a pontosság és tökéletesség elérése lett.

A II. Világháború után Fritz Krups és Dr. Karl Körner újraindította a gyárat alig 30 munkással. A jogász Körner feladata a háború utáni piacok szükségleteinek megtervezése volt. Fritz Krups, egy gyakorlott technikus gyorsan megalkotott néhány sikeres gépet az ötletei alapján.

1956-ban a cég elkészítette első elektromos kávédarálóját. A vásárlók szükségletének bizonyítékaként 1 millió darabot adtak el belőle az első évben.

1983-ban a Krups elkészítette az első epresso gépét. A németek kávézás iránti szenvedélyének hatására a vállalat kiterjeszti termékeinek körét: gözölő gépek, programozható elektromos modellek és kombinált espresso/kávégépek gyártásába kezd.

1991-ben a Krups megalkotja az Nespresso-t (POD-os kávégépet), a Nestlével közösen.

A vállalat 1996-ban ünnepelte 150-ik születésnapját.

 

DA VINCI GOURMET

1989-ben alakult meg a Seattle-ben a cég. Ma már a világ 40 országának kávézóiban, speciális élelmiszerüzleteiben találhatóak meg többek között a kávé ízesítéséhez, sütemények édesítéséhez használható termékeik. A Da Vinci Gourmet íze a legjobb amit adhatunk. Több mint egy évtizede tesszük ízesebbé, krémesebbé a kávéját, édesebbé a kedvenc süteményét. Szüntelenül keressük, probáljuk megtalálni az új ízeket, lehetőségeket. A termékek gyártásához csak a legmagasabb minőségű alapanyagokat használják, továbbá minden termék Kosher minősítéssel rendelkezik.

 

UNIVERCIOK

Cégünk több mint 25 éve gyárt kiváló minőségű termékeket.

1983 óta az Univerciok professzionalimust és szakértelmet fektet a gyártásba és a magas színvonalú termékeit a legjobb áron adja el a vásárlóinak.

A céget, kis háziipari gyárként alapították, édesipari termékek gyártására, de mára a cégnek vezető szerepe lett az étel-ital ágazatban.

Jelenleg az Univercok az olasz piac számos területén jelen van és 15 másik országban is értékesít. A cég termékeit különböző területeken használják: cukrászdákban, fagyizókban, bárokban, hotelekben, kicsi, közepes és nagy élelmiszeripari gyárakban.

Az alapanyagok körültekintő kiválasztása, a gyártás során az állandó figyelem, a folyamatos fejlesztések, kutatások és a minőség állandó szinten tartása és növelése egy állandó színvonalat biztosít az ügyfeleinknek, ami a vállalat folyamatos fejlődéséhez és növekedéséhez vezetett az elmúlt években.

Az Univerciok számos ízt, különböző kiszereléseket és rengeteg csomagolási lehetőséget kínál a vásárlóinak.

Folytatás
Hívj most a Skype-on
Hívj most a Skype-on
GYÁRTÓK