Rólunk

2009-ben a mániákus kávéimádatunk, munkává, hivatássá és hitvallássá vált az életünkben. Megnyitottuk belvárosi, egy CSC minősített kávét főző kávézónkat Szegeden, mellyel ott és akkor egy egészen új dolgot hoztunk létre. Sokat dolgoztunk, és rengeteg hívet szereztünk, a minőségi kávézásnak, de idővel rá kellett jönnünk, hogy beszerzési oldalon vannak hiányok rendesen. Nemcsak a kínálat, de a kereskedők rugalmassága és hozzáértése is hiányos, mindez persze megnehezíti egy kávézó életét.
Úgy döntöttünk, hogy megpróbáljuk, és megcsináljuk.
Ismerjük a piacot, mint fogyasztó, mint eladó és árubeszerző kávézós. Mindezen tapasztalatok összegyűjtése után 2011-ben létrehoztunk webshop-unkat www.caffebelt.hu, mely segítségével minden (alapanyagok, gépek,kávés eszközök) beszerezhető, ami a profi-,  illetve a hobbikávézáshoz kellhet.
A honlap magyar, angol és hamarosan horvát nyelven is elérhető.
2011-ben cégünk kávéimportálással bővítette ki tevékenységét, így  webáruházban beszerezhető a kiemelkedő CSC minősítésű kávépörkölő az Arcaffé www.arcaffe.com kávé keverékei is. Ezen kávék kizárólagos forgalmazását cégünk, a Caffé Belt nevű webshop-ján keresztül látja el.

További szolgáltatásként irodák, kisebb-nagyobb munkahelyi közösségek illetve vendéglátóipari egységek számára nyújtunk professzionális pod-os és báros gépkihelyezést teljes kávés szolgáltatással, akár ingyen is.

Mindazoknak kiemelten ajánljuk az Arcaffé-t, akik minőségben kiakarnak tünni az egyszínű tömegből, amely a hazai piacot jellemzi. Nincs annál nagyobb előny, mint felülemelkedni a megszokott kínálaton és valóban különlegeset kínálni a vendégeinknek!

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

A WEBÁRUHÁZUNK  ÁTALAKÍTÁS ALATT ÁLL, JELENLEG NEM ÜZEMEL!
 
Alkatrészekkel kapcsolatban, email-ben vegyen fel velünk a kapcsolatot a weboldalunkon keresztül! Köszönjük!
Folytatás
Hívj most a Skype-on
Hívj most a Skype-on
GYÁRTÓK